Barcelona

La Jingga, una orangutan del Zoo de Barcelona, esclata a riure amb un truc de màgia

La gravació, que ja ha fet la volta al món, s'ha convertit en viral i ja té més de cinc milions de visites

RedaccióActualitzat

Una petita orangutan del Zoo de Barcelona, la Jingga, s'ha convertit en un fenomen a les xarxes. El responsable, el seu sentit de l'humor i aquest vídeo:

En el vídeo es veu com un visitant del zoo de Barcelona li fa un senzill truc de màgia amb la llavor d'un plàtan. En tot moment l'orangutan està molt concentrat seguint tots els passos del truc, però, en veure desaparèixer la llavor, la Jingga esclata a riure i cau fins i tot a terra.

La graciosa reacció de la petita orangutana al vídeo s'explica per la seva edat i perquè en néixer, la seva mare, accidentalment, li va trencar un braç. A l'haver estat molt de temps en mans de cuidadors, la Jingga està sobrestimulada i per això empatitza més que la resta d'orangutans amb els visitants.

Manuel Velasco, cuidador de primats al Zoo de Barcelona, explica que la Jingga és molt juganera. Encara que en el vídeo sembla que la petita orangutan entén el truc, al parer del cuidador, la Jinnga només està responent al joc amb la seva rialla, però no entén que ha desaparegut la bola. A més a més, Velasco afirma que, a diferència d'altres primats, l'orangutan és un animal "molt espontani i imprevisible".

El vídeo, de Dan Zaleski, ja ha fet la volta al món i en només quatre dies ja té gairebé sis milions de visites. Però la fama de l'orangutan ja ve de lluny. L'any passat va sortir al programa "Veterinaris" quan estava convalescent i també quan va retrobar-se amb la seva mare després de recuperar-se del braç.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut