Junqueras i Romeva demanen poder recollir les actes de diputat i senador abans del 21 (ACN)
Romeva i Junqueras durant una sessió del judici al Tribunal Suprem (ACN)

La JEC permet a Jordi Sànchez participar en dues rodes de premsa des de la presó

La Junta Electoral Central també autoritza els republicans Oriol Junqueras i Raül Romeva a participar en actes electorals els dies 21 i 22 d'abril

Actualitzat

La Junta Electoral Central amplia les autoritzacions per participar en actes electorals als presos independentistes. En un resolució d'aquest dimecres, la JEC permet al cap de llista de Junts per Catalunya a les eleccions del 28 d'abril, Jordi Sànchez, participar en dues rodes de premsa per videoconferència des del centre penitenciari de Soto del Real.

Les rodes de premsa són les que organitza l'agència EFE per a aquest dijous, dia 18, i l'Agència Catalana de Notícies el diumenge 21.

 

 

La Junta, però, apunta que l'activitat haurà d'acabar abans de dos quarts d'una del migdia perquè a la una "s'inicia el repartiment del menjar" a la presó.

Junts per Catalunya va reclamar que Sànchez pogués participar en aquests actes després que la Junta Electoral autoritzés dimarts al candidat d'ERC, Oriol Junqueras, participar en una roda de premsa aquest divendres.

De la mateixa manera que en el cas del president d'Esquerra, la JEC considera que no hi ha prou motius que impedeixin l'autorització de la roda de premsa.

 

Romeva i Junqueras, durant una sessió del judici al Tribunal Suprem (ACN)

 

Vistiplau a actes de Junqueras i Romeva

En una altra resolució, la JEC també permet que els candidats republicans Oriol Junqueras i Raül Romeva participin en entrevistes i actes electorals els dies 21 i 22 d'abril.

A banda de les entrevistes, l'acte en què participaran tots dos polítics d'ERC serà un míting aquest diumenge a Cambrils.

 

 

En canvi, la Junta denega la sol·licitud d'un acte previst per al dia 22 a dos quarts d'una del migdia perquè creu que no hi hauria prou temps per "preparar i dur a terme el repartiment del dinar".

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions 28AJordi SànchezOriol JunquerasRaül Romeva
Anar al contingut