La policia busca el nòvio de Gabby Petito i investiga el cas com un homicidi (Reuters/Policia de Florida)

La influencer Gabby Petito hauria estat assassinada i la policia busca la seva parella

La noia, de 22 anys, feia un viatge pels Estats Units en caravana amb el seu nòvio, que va tornar sense ella i després va desaparèixer

Virgínia Arqué Nueno Actualitzat
TEMA:
Judicial

L'FBI ha confirmat que el cos trobat diumenge al Parc Nacional de Grand Teton, a Wyoming, als Estats Units, correspon a Gabby Petito, una jove influencer nord-americana de 22 anys que va desaparèixer a finals d'agost, quan feia un viatge per l'oest del país amb la seva parella, Brian Laundrie.

La policia investiga el cas com un homicidi, tal com ha explicat en una piulada a Twitter, i busca la seva parella, que va tornar del viatge sense ella i després va desaparèixer.

L'últim dia que la mare de la jove va parlar amb la seva filla per telèfon va ser el passat 25 d'agost. Després encara en va rebre dos missatges de text, el 27 i el 30 d'agost, però la mare sospita que no els va escriure ella.

Segons la policia, la mare creu que hi havia molta tensió entre la parella durant el viatge, segons les últimes converses que va tenir amb la seva filla.

La parella estava fent un viatge d'estiu en furgoneta d'est a oest dels Estats Units. Havien començat a Nova York i la noia en penjava imatges a Instagram i vídeos a YouTube de forma regular amb el hashtag #vanlife. Va deixar de fer-ho a finals d'agost.


Encara no s'han confirmat les causes de la mort de la jove, però la policia de Denver, a Colorado, ha informat que l'anàlisi inicial de les restes trobades a l'estat de Wyoming confirmen que és ella i que ha estat víctima d'un homicidi.

L'FBI ha fet una crida a qualsevol testimoni que es posi en contacte amb ells, tant si es van creuar amb la parella durant el seu viatge a la zona d'acampada de Spread Creek, al parc nacional de Grand Teton, entre el 27 i el 30 d'agost, i en poden donar cap informació rellevant, com si han vist Brian Laundrie, la parella de Gabrielle Petito, desaparegut des de fa 15 dies.

La noia, de 22 anys, penjava fotos i vídeos del viatge amb el seu nòvio a les xarxes socials (Reuters/Policia de Florida)

El noi, de 23 anys, va tornar a casa dels seus pares, a North Port, a Florida, on vivia la parella, amb la furgoneta però sense la Gabby l'1 de setembre, i va tornar a marxar 10 dies després, sense donar cap explicació a la policia. En aquell moment la policia no el considerava sospitós de cap crim  però sí una de les últimes persones que havien vist la noia en vida. Ni ell ni els seus pares van cooperar en aquell moment en la investigació, segons la policia, i els van dirigir al seu advocat.

Ara que s'ha trobat el cos, la policia ha escorcollat el domicili i ha interrogat els pares del nòvio de la Gabby, que asseguren que no saben res del seu fill des del 14 de setembre, i que va marxar amb una motxilla a l'esquena cap a la reserva de Carlton, a Florida, on l'estan buscant.

Imatge de Gabby Petito a Utah difosa per la policia (Reuters)

Es tracta d'una zona molt àmplia, amb moltes àrees inundades i plena de pantans, afegeix la policia en un missatge a Facebook, "infestada de caimans i serps" i on la recerca, diuen, es fa molt difícil.

ARXIVAT A:
Judicial Xarxes socials
Anar al contingut