Madrid

La infanta Sofia rep els primers regals i les visites de la família

La tranquil·litat ha caracteritzat les últimes hores davant la clínica Ruber Internacional de Madrid, on una munió de periodistes ha fet guàrdia davant la possibilitat que hi hagués destacades visites a Letícia Ortiz i la seva filla petita, la infanta Sofia, nascuda diumenge. Al final, però, tan sols el príncep Felip, la reina i la mare de la princesa d'Astúries, Paloma Rocasolano, han estat al centre mèdic. El rei Joan Carles hi anirà aquest dimarts, com també ho farà la germana de la petita, la infanta Leonor. El que sí que ha estat un degoteig constant davant la clínica és l'arribada de regals per a la mare i la criatura.

Actualitzat
La princesa Letícia i la seva filla, la infanta Sofia, han passat la primera nit tranquil·les a l'hospital acompanyades pel príncep. Felip ha abandonat el centre passades les vuit del matí i hi ha tornat a tres quarts d'una del migdia. Ho ha fet sense la infanta Leonor, germana gran de la nounada, com s'especulava en un principi. El pare de la petita ha assegurat que mare i filla es troben bé.

També la reina Sofia s'ha acostat a l'hospital en una visita que s'ha allargat durant una hora i mitja. Aquesta ha estat la segona visita de la reina a la seva nova néta, després que diumenge s'hi va acostar directament des de l'aeroport, on havia arribat de Moscou. També ha repetit visita l'altra àvia, Paloma Rocasolano.

Qui encara no coneix la infanta Sofia és el seu avi patern, el rei, que s'ha confirmat que no anirà a la Ruber Internacional fins avui. Per qüestions de protocol, tampoc ho poden fer abans les visites de caràcter institucional, com és el cas del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Així doncs, ambient tranquil a la clínica, on el fred i a estones també la pluja han fet desistir molts curiosos. El que més es veu, però, són persones portant regals per a la petita.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut