La mà del pacient amb l'invent de la infermera brasilera Semei Araujo Cunha

La idea d'una infermera perquè els pacients sentin que algú els agafa la mà

Dos guants de làtex amb aigua calenta envoltant la mà del pacient és la manera que ha trobat Semei Araujo Cunha perquè els pacients se sentin acompanyats

Laura GalanActualitzat

Semei Araujo Cunha és infermera a l'Hospital Vila Prado a Sao Paulo, al Brasil. La seva preocupació per oferir una bona cura als pacients li ha fet tenir una idea brillant.

Lliga dos guants de làtex, els omple d'aigua calenta i els enllaça amb la mà de la persona malalta.

Aquesta mena de simulació de mà humana serveix als pacients per sentir-se una mica acompanyats mentre estan ingressats.

Semei Araujo ho explicava en una publicació a Facebook: "Vaig fer aquest guant amb aigua calenta per millorar la perfusió del meu pacient i veure millor la saturació, i espero que senti que algú li prem la mà."

 


La idea de la Semei ha resultat ser tan original i alhora funcional que s'ha fet viral a les xarxes socials. Fins al punt que el mateix director general de l'OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, l'ha compartit al seu perfil de Twitter, amb aquest text d'agraïment als treballadors de la salut:

"No tinc paraules per expressar la meva admiració pels treballadors de la salut en la primera línia d'aquesta pandèmia i les increïbles solucions que estan trobant per consolar els seus pacients. Tenim tantes coses per aprendre de vosaltres i per fer per ajudar-vos i protegir-vos!"

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Salut
Anar al contingut