La història d'Assanf Fall, el jove que va aturar un atracament en un banc a Sabadell

Els Mossos han reconegut l'actuació d'aquest noi senegalès, que treballa de cuiner al Cercle Sabadellès

RedaccióActualitzat

El jove senegalès que la setmana passada va impedir un atracament en una sucursal bancària de Sabadell ha rebut aquest dimarts el reconeixement dels Mossos d'Esquadra.

Ara treballa de cuiner, però abans s'havia dedicat al top manta. Llavors no es podia imaginar que un dia els policies el felicitarien.

La feina la té al restaurant del Cercle Sabadellès, un club de tenis de Sabadell. Fins ara hi preparava els seus plats de manera molt discreta, però tot va canviar fa just una setmana, quan va impedir un atracament a la sucursal bancària on havia anat per obrir un compte corrent.

El jove explica que va agafar el delinqüent i va fer que li caigués el ganivet a terra, i es mostra sorprès per l'interès que ha causat la seva reacció. Diu que avui actuaria de la mateixa manera per defensar els treballadors i els clients del banc. Aquest és el moment:


Les imatges de la seva actuació es van fer virals a la xarxa i els Mossos han volgut reconèixer el seu coratge. Tot i això, recorden que el millor davant d'aquests casos és trucar al 112:

"No va passar res, però una persona que va armada i que porta un ganivet pot tenir una resposta que no esperem. Li agraïm el gest, perquè entenem que ho fa amb tota la voluntat del món, però el millor que podem fer és trucar al 112."

És la primera vegada que s'ha trobat amigablement amb els Mossos, perquè quan va arribar fa quatre anys i es dedicava al top manta la relació amb la policia era... diferent:

"Quan ells arribaven, jo agafava les coses i corria. Però avui he parlat amb la policia i m'ha arribat al cor."

La setmana passada va impedir un atracament en una sucursal bancària de Sabadell (CCMA)

Ja lluny de la venda ambulant, l'Assanf està encantat amb la seva nova vida de cuiner. "M'agrada molt! No vull canviar a un altre lloc. Si algú em vol, no. Em vull quedar aquí tota la vida", diu amb un somriure orgullós.

ARXIVAT A:
MigracionsMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut