La Guàrdia Urbana instal·larà 50 controls per vigilar sobretot els motoristes

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha posat en marxa una campanya per incrementar la seguretat viària als carrers de Barcelona. Se centrarà en el control de les motocicletes, després que s'ha detectat un augment de la sinistralitat dels vehicles de dues rodes. En el marc d'aquesta campanya s'instal·laran mig centenar de controls a les principals vies de la ciutat.<br>
La Guàrdia Urbana instal·larà 50 controls per vigilar sobretot els motoristes
Barcelona

La Guàrdia Urbana instal·larà 50 controls per vigilar sobretot els motoristes

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha posat en marxa una campanya per incrementar la seguretat viària als carrers de Barcelona. Se centrarà en el control de les motocicletes, després que s'ha detectat un augment de la sinistralitat dels vehicles de dues rodes. En el marc d'aquesta campanya s'instal·laran mig centenar de controls a les principals vies de la ciutat.
Actualitzat
La Guàrdia Urbana de Barcelona instal·larà, fins al 15 de febrer, entre 50 i 60 punts de control per tota la ciutat, incloses les rondes, en el marc d'una campanya per incrementar la seguretat viària. Es controlaran tot tipus de vehicles, però es farà especial incidència en els de dues rodes.

Després de cinc anys de descens, els accidents van augmentar a Barcelona l'any passat, sobretot, els accidents en què hi havia implicada una motocicleta. En concret, segons les estadístiques de la Guàrdia Urbana, l'any passat va augmentar un 21% el nombre de motocicletes implicades en accidents.

Molts conductors de cotxe han optat per passar-se a les motos de 125 centímetres cúbics, des que la llei ho permet. Els agents posaran èmfasi en les conductes de risc, com saltar-se semàfors, fer canvis indeguts de carril o conducció temerària.

NOTÍCIES RELACIONADES