Imatge d'un manter agredint un agent de la Guàrdia Urbana
Imatge d'un manter agredint un agent de la Guàrdia Urbana
Barcelona

La Guàrdia Urbana demana a Colau que actuï contra Asens per mediar pel manter que va agredir un agent

Els advocats de l'agent agredit confirmen a TV3 que el tinent d'alcalde de Barcelona va demanar que rebaixessin la petició de pena per al manter

RedaccióActualitzat

L'agressió d'un manter a un agent de la Guàrdia Urbana al Port Vell de Barcelona la setmana passada està agafant cada cop més dimensió política. La Guàrdia Urbana ha demanat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, una condemna ferma i mesures contundents contra el tinent d'alcalde de Barcelona Jaume Asens per la seva ingerència en la causa. TV3 ha confirmat que Asens va trucar al bufet d'advocats que porta l'acusació per suggerir-los que no demanin pena de presó per al venedor ambulant.

En una intervenció contra la venda ambulant, un dels manters hauria colpejat un agent, que va haver de rebre punts de sutura. La fiscalia volia demanar presó per al denunciat. També l'acusació particular, que porta el cos de la Guàrdia Urbana. En un recés, l'advocada dels agents va rebre una trucada del tinent alcalde demanant que s'ho repensés.

Un afer més en la difícil relació que des de l'any passat mantenen la Guàrdia Urbana i els responsables polítics de l'ajuntament. Aquest dilluns mateix l'alcaldessa ha retardat un acte gairebé tres quarts d'hora mentre estava intentant apagar el foc amb els responsables de la Guàrdia Urbana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut