La Guàrdia Civil torna a registrar la impremta de Constantí per l'1-O

Aquest divendres, agents de la Guàrdia Civil van registrar les instal·lacions durant gairebé tres hores i, segons l'advocat de l'empresa, se'n van anar amb una caixa buida

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha tornat a entrar a la impremta Indugraf de Constantí. Durant set hores, els agents han estat a l'interior de l'edfici per buscar material del referèndum de l'1 d'octubre.

Aquest divendres, el jutjat de guàrdia de Tarragona va obrir diligències prèvies després de rebre denúncia de la fiscalia per desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics. La causa està declarada secreta.

El director i l'advocat de la impremta han rebut la citació aquest matí. Poc després de dos quarts d'una del migdia, la policia ha entrat al recinte. Poc abans de les set de la tarda, han sortit de la impremta.

En el marc d'aquestes diligències, també s'escorcolla la seu del setmanari "El Vallenc", en una operació que podria estar relacionada amb els escorcolls a la impremta.

Aquest divendres, agents de la Guàrdia Civil van registrar les instal·lacions durant gairebé tres hores. Segons l'advocat de l'empresa, se'n van anar amb una caixa buida.

 

La Guàrdia Civil vigila, des de dimecres, la impremta.

Anar al contingut