Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida
Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida
Lleida

La Guàrdia Civil torna a entrar a la comissaria dels Mossos de Lleida per l'1-O

Busquen els registres de les comunicacions durant l'operatiu del referèndum de l'1 d'octubre, en la instrucció de la jutge Carmen Lamela sobre aquest operatiu

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha tornat a entrar aquest dijous a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida. Poc després de les 10 del matí agents de paisà del cos armat hi han anat, sembla que amb la intenció d'aconseguir registres i documentació sobre les comunicacions de la comissaria dels Mossos de la Seu d'Urgell durant l'operatiu del referèndum de l'1 d'octubre. Després d'unes quatre hores, n'han marxat.

La Guàrdia Civil ja va anar a aquesta mateixa comissaria el 19 d'octubre amb la mateixa intenció. Els escorcolls d'aquell dia van durar 11 hores. També el dimarts d'aquesta setmana va entrar a la seu central dels Mossos i diverses comissaries.

Tots aquests registres formen part de la investigació que té en marxa sobre la preparació i l'operatiu del referèndum la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, la mateixa que aquest dijous ha citat a declarar els membres del govern català cessats en aplicació de l'article 155 de la Constitució.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
Anar al contingut