Imatges de diversos agents de la Guàrdia Civil sortint del setmanari 'El Vallenc' escridassats per alguns concentrats a les portes del mit…
Imatges de diversos agents de la Guàrdia Civil sortint del setmanari 'El Vallenc' escridassats per alguns concentrats a les portes del mitja. 9 de setembre de 2017. (Horitzontal)

La Guàrdia Civil surt del setmanari 'El Vallenc' amb l'ordinador del director després de més de cinc hores d'escorcoll

ACN Valls.-Els agents de la Guàrdia Civil que aquest matí han entrat a la seu del setmanari 'El Vallenc' de Valls han acabat l'escorcoll més de cinc hores després. Els agents han sortit de la publicació poc abans de les cinc de la tarda i han anat fins als seus cotxes enmig de les escridassades del centenar de persones que s'han concentrat a les portes del setmanari, per donar suport als seus responsables. La policia judicial s'ha endut, entre altres coses, l'ordinador personal del director, Francesc Fàbregas, i ha fet còpies de documents i correus electrònics, segons ha informat ell mateix als mitjans. Fàbregas està citat a declarar aquest vespre a les vuit a la comissaria de la Guàrdia Civil de Tarragona.

El director 'El Vallenc', Francesc Fàbregas, ha agraït el suport dels concentrats a les portes del setmanari i ha assegurat que aquest és "un dels pitjors dies d''El Vallenc' en 29 anys". "No és gens agradable que t'ho regirin tot i que et prenguin els ordinadors", ha explicat Fàbregas. "Ens fan passar com a criminals, i l'únic que fem és veure què és millor per les persones que estimem", ha defensat. El director del setmanari considera que "no hi ha dret" i ha destacat que no han "fet cap delicte". "Si les hem d'imprimir perquè es vagi a votar, les tornarem a imprimir", ha reblatFrancesc Fàbregas ha explicat que tenien avisos de què la Guàrdia Civil aniria al setmanari però ha afirmat que "haguéssim fet el que haguéssim fet, no és cap delicte". A més, Fàbregas ha destacat que "l'important és que l'11-S sortirem al carrer i l'1-O sortirem a votar".

Anar al contingut