Palets amb les paperetes confiscades a Igualada
Palets amb les paperetes confiscades a Igualada
Igualada

La Guàrdia Civil requisa a Igualada milions de paperetes i sobres de l'1-O

En un magatzem hi havia urnes, però eren de les eleccions al Barça

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha requisat a Igualada 2,5 milions de paperetes i 4 milions de sobres pel referèndum de l'1-O. Les han localitzat en un magatzem de l'empresa Events, del polígon de les Comes. Una dotzena d'agents de paisà hi ha han entrat sense ordre judicial a dos quarts de 4 de la tarda. 

En declaracions a TV3, el gerent de l'empresa Events ha negat que se li hagin endut urnes que ell té en propietat i ha destinat anteriorment a les eleccions del Futbol Club Barcelona. Són aquestes:

 

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha desmentit que s'hagin requisat urnes

 

 

Un grup de gent ha acomiadat els agents quan han acabat els escorcolls. 

 

 

 

 

Segons l'agència Europa Press, els registres haurien estat com a mínim en una empresa de transport de palets i en una productora d'esdeveniments culturals, Events. L'alcalde ha explicat que ha estat present en els escorcolls a diverses empreses

 

 

Fins ara, l'única vegada que s'han confiscat paperetes de l'1-O ha estat en una impremta de Bigues i Riells, on en va trobar gairebé 10 milions. La Guàrdia Civil també va intervenir més de 45.000 sobres amb notificacions de les meses electorals, en escorcolls a les oficines d'Unipost a Terrassa i Manresa. 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut