Continuen les inspeccions als vehicles que surten de l'empresa
Continuen les inspeccions als vehicles que surten de l'empresa
Constantí

La Guàrdia Civil manté els escorcolls a la impremta de Constantí

El dispositiu a l'exterior de l'empresa que se sospita que imprimeix material del referèndum de l'1-O s'ha muntat per ordre de la Fiscalia, segons el govern espanyol

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil manté els escorcolls a la impremta de Constantí sospita s'estar preparant material per al referèndum de l'1-O. La Guàrdia Civil ha passat la segona nit fent inspeccions als accessos de l'empresa.

Els agents hi són des d'aquest dimecres a la tarda, fent guàrdia i inspeccionant els vehicles dels treballadors d'Indugraf quan surten. També han escorcollat el cotxe del servei de neteja.

 

Segons fonts del govern espanyol, el dispositiu s'ha muntat per ordre de la Fiscalia i se sospita que s'hi estarien imprimint actes d'escrutini. Els agents necessiten una ordre judicial per entrar a les oficines.

L'advocat de l'empresa ha sortit de les instal·lacions després d'estar-s'hi tot el dia i ha dit que no té "ni idea" de si s'hi ha imprès material per al referèndum de l'1 d'octubre.

Dijous, militants i regidors de la CUP de diversos consistoris del Camp de Tarragona han repartit paperetes de vot del referèndum als guàrdies civils que custodien l'empresa.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut