Una de les paperetes requisades per la Guàrdia Civil
Una de les paperetes requisades per la Guàrdia Civil
Bigues i Riells

La Guàrdia Civil requisa 10 milions de paperetes en una nau de Bigues i Riells

Hi ha dues persones detingudes

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha requisat deu milions de paperetes per votar en el referèndum de l'1 d'octubre en un magatzem del polígon industrial Can Barri, a Bigues i Riells, al Vallès Oriental, segons informa el propi cos policial.

A banda de les paperetes, els agents han requisat cartells amb la llegenda "local electoral", actes de la llista numerada de votants amb la inscripció "referèndum d'autodeterminació de Catalunya 2017", actes de sessió d'escrutini, actes de Constitució de mesa, entre altres formularis.

Durant l'escorcoll s'han detingut dues persones, una de les quals és Pau Furriol, vinculat amb una impremta on s'hauria trobat el material electoral.

Durant al matí, una cinquantena de persones s'han concentrat davant de la nau contra l'actuació policial.

Es tracta d'un magatzem que habitualment està tancat, però, aquest cap de setmana, veïns de la zona hi haurien vist moviments.

Aquest nou registre coincideix amb el desplegament de la Guàrdia Civil en seus del govern de la Generalitat. Arriba, també, l'endemà de la intervenció a l'empresa de distribució postal Unipost de més de 45.000 notificacions per a les meses electorals.

Després que els concentrats hagin estat bloquejant la sortida dels agents, finalment, la guàrdia Civil ha pogut marxar amb tot el material requisat.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OIndependència
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut