Planxes intervingudes per la Guàrdia Civil
Planxes intervingudes per la Guàrdia Civil
Sant Adrià de Besòs

La Guàrdia Civil intervé planxes per elaborar cartells de l'1-O a Sant Adrià de Besòs

En l'escorcoll també s'ha confiscat "la planxa destinada a publicitar el Sí" de la campanya pel referèndum

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha intervingut planxes destinades a elaborar els cartells institucionals de suport al referèndum de l'1-O, en un escorcoll a l'empresa Zukoy de Sant Adrià de Besòs.

Segons ha informat el Ministeri de l'Interior, aquesta intervenció duta a terme en el segon dia de campanya a favor del referèndum respon, igual que les desenvolupades aquest divendres, a l'ordre enviada per la Fiscalia de Catalunya a les forces i cossos de seguretat per evitar el referèndum, suspès pel Tribunal Constitucional.

Segons una nota de l'Institut Armat, la intervenció s'ha fet com a continuació de les que es van dur a terme aquest divendres seguint la instrucció de la Fiscalia del TSJC.

A banda de les matrius per elaborar els cartells, també han intervingut "la planxa destinada a publicitar el Sí" de la campanya pel referèndum, fet que demostra que els cartells, tant de difusió del referèndum com de suport al vot sí, s'han elaborat al mateix lloc i tots".

A diferència de les actuacions realitzades en el dia d'ahir, avui s'han confiscat les planxes que serveixen de matriu per a l'elaboració d'aquests cartells, de manera que d'aquesta manera s'impossibilita que se segueixi imprimint", ha detallat Interior.

Aquest divendres, la Guàrdia Civil va intervenir prop de 100.000 cartells de publicitat del referèndum en una nau industrial de l'empresa Marc Martí, vinculada a un publicista que va estar imputat en el cas del Palau de la Música, al barri barceloní del Poblenou.

Aquests cartells, de mida petita, reproduïen la publicitat que la Generalitat va impulsar després de convocar el referèndum d'independència de l'1 d'octubre, que inclou una fotografia d'una bifurcació d'una línia fèrria.

Els agents van trobar en aquesta nau, a més dels cartells amb el logotip de la Generalitat, altres en què expressament es convida a votar sí.

L'operació continua oberta i no es descarten noves actuacions.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut