Imatge de la façana de l'Ajuntament de Tarragona
Imatge de la façana de l'Ajuntament de Tarragona (ACN)
Tarragona

La Guàrdia Civil escorcolla la seu de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona

El registre està relacionat amb el cas de les presumptes irregularitats en la contractació de l'empresa Inipro per part de l'IMSS

RedaccióActualitzat

Agents de la Guàrdia Civil escorcollen des de mig matí les dependències de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona en relació amb les presumptes irregularitats en la contractació de l'empresa Inipro per part de l'IMSS. No es preveuen, però, detencions.

El "cas Inipro", que la CUP de Tarragona va denunciar a la fiscalia, es va destapar l'abril passat i va obligar l'ajuntament a obrir un expedient informatiu. El gerent de l'IMSS, Antonio Muñoz, va dimitir a principis de maig i l'equip de govern va reconèixer "errors burocràtics" dins la legalitat. I és que l'empresa es va adjudicar uns treballs relacionats amb serveis d'ajuda i d'integració d'immigrants l'any 2010 que s'haurien prorrogat irregularment els anys 2011 i 2012. La CUP va denunciar el cas perquè hi veia un delicte continuat de prevaricació, tràfic d'influències i malversació.

Precisament, la CUP de Tarragona ha manifestat des del seu compte de Facebook que, com que estan personats "en aquest cas obert" i sota secret de sumari, no poden fer cap tipus de declaració al respecte. En qualsevol cas, afirmen que aquest escorcoll mostra que "la investigació està avançant favorablement als interessos de la ciutadania per tal d'aclarir el cas".

 

Anar al contingut