Agents uniformats i vehicles logotipats de la Guàrdia Civil abandonant el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat), el 30 de sete…
Agents uniformats i vehicles logotipats de la Guàrdia Civil abandonant el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat), el 30 de setembre del 2017. (Horitzontal)

La Guàrdia Civil entra al Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya per impedir el vot electrònic

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil ha entrat aquest dissabte al Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat) per impedir el vot electrònic, així ho ha comunicat aquest cos a través del seu compte de Twitter. Diversos agents s'han personat al Cesicat amb l'ordre judicial de detectar punts de sufragi telemàtic als col·legis electorals de l'1-O. La seu d'aquest organisme de la Generalitat responsable de la ciberseguretat està situada just al costat del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, on la Guàrdia Civil ha entrat aquest dissabte per suspendre, per ordre del Tribunal Superior de Justícia (TSJC), 29 aplicacions pertanyents a diferents departaments de la Generalitat que poden ser "susceptibles de ser utilitzades per facilitar la celebració del referèndum de l'1-0".

Diversos vehicles logotipats de la Guàrdia Civil han abandonat el lloc cap a les deu de la nit.

Anar al contingut