Pla de detall dels tres rellotges de la marca Rolex decomissats per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles. Imatge facilitada per la Guàrd…
Pla de detall dels tres rellotges de la marca Rolex decomissats per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles. Imatge facilitada per la Guàrdia Civil el 13 de juny de 2019 (Horitzontal).

La Guàrdia Civil decomissa tres rellotges valorats en més de 56.000 euros a la duana de la Farga de Moles

Actualitzat

ACN Les Valls de Valira.-La Guàrdia Civil ha decomissat aquest dimecres a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell) tres rellotges de la marca Rolex valorats en 56.300 euros. Els agents van aturar un vehicle procedent d'Andorra en el qual hi havia dos homes de 31 i 32 anys i nacionalitat xinesa, als quals se'ls va preguntar si tenien alguna cosa que declarar. Un cop aquests van respondre que no, i després de dur a terme les comprovacions pertinents al vehicle, els efectius policials els van instar a treure's la jaqueta i van localitzar la mercaderia col·locada a l'altura dels seus colzes. Aleshores, van aixecar un acta per dues infraccions de contraban i el gènere va quedar dipositar al recinte duaner a disposició de l'autoritat judicial corresponent.

Anar al contingut