La crisi del coronavirus ha condicionat l'activitat comercial de Loteries de Catalunya aquest any: les vendes estan actualment un 13% per sota …
La crisi del coronavirus ha condicionat l'activitat comercial de Loteries de Catalunya aquest any: les vendes estan actualment un 13% per sota del 2019

La Grossa se sortejarà cada divendres a partir de l'11 de setembre

Es faran 52 sortejos al llarg de l'any i el primer serà un premi extraordinari, coincidint amb la Diada

La Grossa se sortejarà setmanalment cada divendres a partir de l'11 de setembre. Aquesta és la data triada per Loteries de Catalunya per presentar aquesta nova modalitat de sorteig, la Grossa dels Divendres, que competirà amb els sortejos de l'ONCE i de Loteries i Apostes de l'Estat.

Fonts de la Generalitat han precisat que el primer sorteig de la Grossa dels Divendres serà de caràcter extraordinari, en coincidir amb la Diada, però encara no han detallat la quantia ni el preu de venda dels bitllets.

La crisi del coronavirus ha condicionat l'activitat comercial de Loteries de Catalunya aquest any: les vendes estan actualment un 13% per sota del 2019. Per això esperen que l'estrena de la Grossa dels Divendres pugui donar una empenta a les vendes l'últim trimestre de l'any.

Després de consolidar la Grossa per Nadal i en sortejos extraordinaris com el de Sant Jordi, està previst celebrar 52 sortejos ordinaris al llarg de l'any. Els bitllets es vendran als 2.000 establiments que tenen terminals de Loteries de Catalunya i també per Internet.

 

Sortejos des del 2013

La Grossa es va estrenar el 2013 com una aposta de la Direcció General de Tributs i Jocs de la Generalitat, amb Elsa Artadi, de JxCat, al capdavant.

L'any passat, Loteries de Catalunya va sumar unes vendes per valor de 76,8 milions d'euros, un 4% més que el 2018, i la Grossa i les seves diferents modalitats van suposar un 51% del total.

Un cop descomptats els premis i les despeses de distribució i gestió dels jocs, Loteries de Catalunya va sumar uns guanys de 7,9 milions d'euros, que es destinaran als programes del Departament de Treball i Afers Socials.

ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut