Quan els nens de Sant Ildefons cantin els premis es podran treure la mascareta (EFE/Chema Moya)
Quan els nens de Sant Ildefons cantin els premis, es podran treure la mascareta (EFE / Chema Moya)

La rifa dels nens de Sant Ildefons, sense públic, amb mascareta i test d'antígens

Només es podran retirar la mascareta els nens en el moment de cantar número i premi de la rifa de Nadal

Actualitzat

La mascareta, element indispensable aquest any 2020, tindrà també protagonisme en el sorteig de la rifa de Nadal. Els nens i nenes del col·legi de Sant Ildefons que canten els premis hauran de portar-la per seguretat i només se la podran treure en el moment de cantar número i premi a l'escenari.

El sorteig es farà sense presència del públic habitual, alguns veritables històrics del sorteig que es vestien especialment per a l'ocasió.

Alguns dels assistents a la rifa de Nadal de l'any passat (EFE/J.J.Guillén)
Alguns dels assistents a la rifa de Nadal de l'any passat (EFE / J. J. Guillén)

A més, els assistents a la rifa que siguin a l'escenari, nens i nenes inclosos, hauran de fer-se abans un test d'antígens per descartar que tinguin la Covid-19.

El protocol amb les mesures sanitàries per impedir contagis durant la rifa de Nadal, que com cada any es farà el 22 de desembre des del Teatre Reial de Madrid, inclou altres mesures. Els assistents al sorteig (els nens, els treballadors de Loteries de l'Estat i els mitjans de comunicació) hauran de portar la mascareta en tot moment. Es reduirà a la meitat el nombre de periodistes i mitjans acreditats al sorteig respecte als anys anteriors.

També es col·locaran a més distància els bombos que porten les boles amb els premis i números, i els nens hauran de mantenir la distància de seguretat de dos metres entre ells.

La taula presidencial que valida els premis comptarà aquest any amb un integrant menys, per assegurar una distància mínima.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Loteria
Anar al contingut