Loteria de Nadal

La grossa de Nadal recau en el 20297 i reparteix la sort a Vitòria, Alacant, Madrid, Sòria, Sevilla i València

La grossa, el número 20297, ha caigut força repartida. L'administració número 11 d'Alacant n'ha repartit una sèrie, és a dir, 3 milions d'euros, que s'han venut per finestreta. A Onil i Benidorm, també al País Valencià, han venut també alguns dècims. La grossa també ha anat fins a València, on l'administració número 11 ha repartit deu dècims de la primera de Nadal, cinc a finestreta, i cinc en una petita empresa abonada al número. Més pluja de milions a Vitòria, a l'administració número 3 de la capital basca, i a Almazán, a Sòria, on s'han distribuït 390 milions d'euros. També s'han endut pessics més petits del primer premi a Santiponce, Sevilla, i a Fuenlabrada, a la província de Madrid.

Actualitzat

La ciutat de València va ser notícia aquest estiu per un tràgic accident de metro que deixava una quarantena de víctimes mortals. Avui sembla que la sort ha volgut donar esperances als seus veïns amb una pluja de milions de la grossa. L'administració número 11 ha repartit deu dècims de la grossa, un total de 3 milions d'euros. La meitat dels dècims els va adquirir una petita empresa abonada al número. La resta es van vendre per finestreta al públic en general i, per tant, s'han repartit foça.

A Onil, a Alacant, la grossa ha repartit 45 milions d'euros. La seva alcaldessa, emocionada, explicava que aquesta quantitat de diners suposava una mitjana d'un milió de les antigues pessetes per veí. El municipi té 7.500 habitants i una única administració de loteria, cosa que fa pensar que el premi ha estat molt repartit.

Encara en aquesta demarcació, sèries del primer premi també han anat a Benidorm i a la capital, Alacant.

A Almazán, Sòria, tampoc s'acaben de creure que la sort els hagi visitat aquest any. La seva alcaldessa explicava que ha estat una experiència tan especial que gairebé no ha tingut temps de pensar que a ella no li ha tocat res, i ha celebrat el bon auguri que representa just quan comença l'any en què la província soriana i la resta de Castella i Lleó celebren el vuitè centenari d"El cantar del Mío Cid" i els cent anys de l'arribada a Sòria d'Antonio Machado. El número ha estat venut per finestreta i distribuït a diversos pobles de la comarca, com Berlanga de Duero, Rebollo i Rello, entre d'altres.

El 20297, el número de la grossa, està premiat amb 15.000 euros per cada euro jugat i 3 milions d'euros el bitllet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut