El propietari de l'estanc de Barcelona que ha repartit part del primer premi de la Grossa de Cap d'Any (ACN)
Sant Joan Despí

El 58499 és la Grossa de Cap d'Any

S'ha venut al Prat de Llobregat, Terrassa i Barcelona

RedaccióActualitzat

La Grossa de Cap d'Any ha tornat a repartir milions d'euros. El primer premi és el 58499 i s'ha venut al Prat de Llobregat, Terrassa i Barcelona. Aquest any l'import del primer premi s'ha doblat, amb 200.000 euros cada bitllet de 10 euros jugat.

Els establiments que l'han venut han estat un gran supermercat situat a la C-58 a Terrassa, un altra gran superfície de la carretera de la Marina del Prat de Llobregat i un estanc al barri de Santa Caterina de Barcelona, que han venut 15 bitllets de la Grossa cadascun, que suposa haver repartit tres milions d'euros.

 

Afortunada amb el primer premi al Prat del Llobregat (ACN)

 

També tenen premi els números anterior i posterior de la Grossa -amb 2.000 euros-, així com les seves terminacions. També es reintegren tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi.

 

 

Al segon premi li corresponen 65.000 euros per bitllet jugat. El número afortunat en aquesta sisena edició de la Grossa és el 15199, que s'ha venut íntegrament a Sant Feliu Sasserra, un petit municipi de 600 habitants de la comarca del Bages, que ha rebut gairebé tres milions d'euros.

Una part dels bitllets havien anat a l'administració de les Masies de Voltregà, però tots aquests números finalment també han anat a parar a Sant Feliu Sasserra.

Una associació juvenil d'aquest municipi del Bages, que organitza la Fira de les Bruixes cada novembre, en va comprar 45 sèries, que van vendre en participacions d'un euro, que suposen 6.500 euros cadascuna. La majoria es van vendre en aquesta fira i, per tant, el segon premi ha estat molt repartit.

El número anterior i posterior al premiat també rebran 650 euros-, a banda d'altres premis per a les terminacions.

 

 

 

El tercer premi

Pel que fa al tercer premi són 30.000 euros per bitllet premiat. És l'11825, que ha anat a parar a Centelles, a Osona, a Badia del Vallès, al Vallès Occidental, i a Barcelona.

A Centelles és on més butlletes se n'han venut, a través d'un supermercat, i a Badia del Vallès, un estanc n'ha venut 11. Un altre estanc del districte de Gràcia de la capital catalana n'ha venut almenys una vintena de bitllets.

 


Propietaris de l'estanc de Barcelona que ha repartit butlletes del tercer premi (ACN)

 

El número anterior i posterior al tercer premi també suposen rebre 500 euros.

 

 

 

Dos quarts premis

Els dos quarts premis han repartit 10.000 euros per cada bitllet premiat. El primer de tocar ha estat el 54790, que ha caigut a Mataró, al Maresme i a Tona, a Osona.

El segon és el 59743 i s'ha venut a Piera, a l'Anoia, a Valls, a l'Alt Camp, -que també n'ha rebut un cinquè- i a Salou, al Tarragonès.

En el cas dels quarts premis també es paguen 200 euros al número anterior i posterior, a banda d'altres premis per les terminacions del número afortunat.
 

 

 

Tres cinquens premis

Els primers premis que s'han repartit han estat els tres cinquens, que s'han premiat amb 5.000 euros la butlleta. El 46319 ha caigut íntegrament a Barcelona, al Quiosc Plaça Molina.

Pel que fa al 54825 s'ha venut a Valls i també s'ha repartit àmpliament per internet. A la capital de l'Alt Camp, doblement premiada, se n'han venut 30 bitllets a l'estanc del carrer de la Cort. Han anat a parar a un client habitual i propietari d'un bar del centre del poble.

 


Estanc de Valls on s'ha rebut el cinquè de la Grossa de Cap d'Any (ACN)
 

El tercer cinquè ha anat a parar a Vilanova del Vallès, Barcelona i Banyoles, i és el 64654.

Pel que fa a la capital del Pla de l'Estany s'han venut tres butlletes que són l'única esgarrapada que s'han endut les comarques de Girona.

L'any passat hi va anar a parar la Grossa, però aquest cop el premi ha quedat amb 15.000 euros.

La mestressa de l'estanc de Banyoles que ha donat part del cinquè premi (ACN)

 

Les comarques de Lleida encara han estat menys afortunades; no hi ha anat a parar res.

En el cas dels cinquens premis també es premia amb 150 euros els números anterior i posterior, a banda d'altres premis per a les terminacions del número.

 

El sorteig ha començat a les dotze del migdia i s'ha fet en directe des dels estudis de Sant Joan Despí de TV3. El programa ha estat conduït per Llucià Ferrer i l'actriu Anna Bertran, amb la també actriu actriu Aida Oset.  

La novetat d'aquest any ha estat la incorporació dels quarts i cinquens premis.

 

S'han venut més butlletes

Les vendes han augmentat respecte a l'any passat i s'han posat en circulació 40 milions de números. 36 milions s'han distribuït en paper i 4 milions a través dels terminals de punts de venda i internet. Pel que fa a les participacions s'han triplicat respecte a l'any passat.

Els afortunats tindran fins al 31 de març per cobrar i els beneficis del sorteig es destinaran a finalitats socials.

 

(ACN)

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut