El presentador del canal 24 ha alertat els espectadors que l'emissió es podia tallar en qualsevol moment.
El presentador del canal 24 ha alertat els espectadors que l'emissió es podia tallar en qualsevol moment.
València

La Generalitat valenciana ordena suspendre les emissions de RTVV

La Llei de Liquidació de la Ràdio i Televisió Valenciana, aprovada dimecres a les Corts, s'ha publicat aquesta nit, en una edició especial al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Això ha permès la suspensió de les emissions de ràdio poc abans de la mitjanit.

RedaccióActualitzat

La Generalitat valenciana ha ordenat el cessament de les emissions de la Ràdiotelevisió Valenciana (RTVV) des d'aquesta mateixa nit. Les emissions de Ràdio Nou s'han tallat poc abans de la mitjanit.

A l'exterior dels estudis de Canal 9, a Burjassot, s'hi han concentrat una cinquantena de treballadors. La Policia Nacional no els ha deixat entrar a l'edifici i ha acordonat les instal·lacions. S'ha fet una crida a través de xarxes socials per organitzar una concentració a les portes de RTVV. Els treballadors intenten fer un programa especial per explicar tot el que està passant i mantindran les emissions a través d'internet.

Aquest tancament és la conseqüència immediata de l'execució de la Llei de Liquidació de la Radiotelevisió Valenciana, aprovada dimecres a les Corts, a proposta del mateix president Alberto Fabra. La llei s'ha publicat aquesta nit en una edició especial del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i s'ha aplicat immediatament.

El comitè d'empresa i l'oposició ha criticat que es procedeixi al tancament de nit i a l'esquena de tots els valencians.

Anar al contingut