Oficina de l'Agència Tributària de Catalunya
Oficina de l'Agència Tributària de Catalunya
Barcelona

La Generalitat rep 436 sol·licituds per a 49 places de l'Agència Tributària de Catalunya

L'objectiu de l'Agència Tributària de Catalunya és arribar als 850 treballadors a mitjans de l'any 2017

RedaccióActualitzat

La Generalitat ha rebut 436 sol·licituds per cobrir les 49 places que ha tret a concurs l'Agència Tributària de Catalunya. Les places ofertes són una vintena per al cos d'inspectors tributaris i 29 places d'interins per al cos de gestors tributaris.

El concurs per ser inspector tributari ha rebut 15 peticions de promoció interna i 66 de noves incorporacions. A les 29 places per a gestors interins optaran 355 candidats.

El secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha celebrat la gran quantitat de candidats interessats a formar part del cos tributari català i anuncia l'oferta de noves places pels pròxims mesos. Els perfils que es demanaran són inspectors, tècnics, gestors tributaris i personal administratiu.

L'objectiu de l'Agència Tributària catalana és passar dels 350 treballadors actuals a 850 treballadors a mitjans del 2017.

Salvadó ha indicat que l'objectiu d'aquest increment és "aconseguir tenir suficient gent per desenvolupar la recaptació executiva i per a la liquidació dels impostos cedits".

Dilluns passat, la Generalitat va anunciar l'obertura d'un concurs públic per cobrir 40 places del cos tècnic d'inspector tributari, però el procés de recepció de sol·licituds encara no s'ha iniciat.

Anar al contingut