Carles Puigdemont en un acte a Vilafranca
Carles Puigdemont en un acte a Vilafranca
Barcelona

La Generalitat estudiarà mesures per no deixar ningú desatès després del recurs contra la llei de pobresa energètica

Puigdemont es vol reunir amb els promotors de la ILP d'emergència social i tots els grups parlamentaris

RedaccióActualitzat

La Generalitat lamenta un nou recurs al Tribunal Consitucional contra una llei catalana. El govern es mostra decebut pel recurs contra l'anomenda llei de pobres energètica i l'habitatge, però Carles Puigdemont diu que no es quedarà de braços plegats.

"Han volgut conscientment deixar a la intempèrie moltes famílies vulnerables al nostre país amb excuses que no ens creiem."

El president de la Generalitat creu que, tot i que s'ha salvat una part de la llei, el fet que el govern del PP en funcions recorri tot allò referent a l'habitatge desvirtua unes mesures que, a més, són fruit d'una iniciativa legislativa popular:

"La part de l'habitatge és substancial. Difícilment es pot combatre la vulnerabilitat energètica si no hi ha una casa. Per tant, que no ens venguin gat per llebre, que no juguin amb les paraules, que no vulguin fer veure que han mig obert la porta. L'han tancada del tot."

El president de la Generalitat ha anunciat que estudiaran les mesures per no deixar ningú desatés i diu que es reunirà amb els promotors de la iniciativa legislativa popular que va donar vida a la llei. A més, també es trobarà amb tots els grups parlamentaris.

 

Anar al contingut