Barcelona

La Generalitat estudia fórmules per demanar tiquets de pesca a través del telèfon mòbil

La Generalitat està estudiant la possibilitat que es puguin comprar els tiquets per pescar a través del telèfon mòbil, el 012 i els caixers automàtics. Ho ha anunciat la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, coincidint amb el primer dia de la temporada de pesca. Aquestes noves fórmules per aconseguir el tiquet que permet pescar en zones de pesca controlada s'afegeixen a d'altres vigents actualment que són internet, les seus de Medi Ambient, dels Parcs Naturals o Parc Nacional.

Actualitzat
La temporada de pesca a Catalunya comença amb novetats. Des d'aquest any, es poden aconseguir els permisos per pescar a través d'internet, una possibilitat que té tanta demanda que divendres la pàgina web del departament es va col·lapsar. Per això, la Generalitat ha anunciat que no multarà els pescadors sense tiquet en les properes tres setmanes mentre es resol la incidència.

A més d'això, el Departament de Medi Ambient ha anunciat que estudiarà noves fórmules perquè es puguin demanar aquests permisos, com ara el telèfon mòbil, el 012 i els caixers automàtics.

Per pescar a Catalunya s'ha de disposar de la preceptiva llicència de pesca i dels permisos corresponents de la zona de pesca controlada.

Una altra novetat de la temporada és l'adopció de mesures per reforçar la vigilància i el control dels rius i per assessorar els pescadors en tècniques.

Anar al contingut