El primer missatge de la Generalitat a Telegram
El primer missatge de la Generalitat a Telegram
Barcelona

La Generalitat estrena un canal a Telegram per comunicar-se amb els ciutadans

RedaccióActualitzat

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació amb la ciutadania. És a l'aplicació de missatgeria Telegram i porta el nom de "gencat". L'objectiu és difondre notícies, continguts i informacions que tinguin interès per a la població.

Aquest és el primer compte d'una institució pública europea a Telegram. La Generalitat hi va emetre el primer missatge el 12 de maig en un to planer i, fins ara, ha publicitat consells de conducció intel·ligent per a motos i una mostra del Temps de Flors de Girona.

7.000 consultes per Telegram

Fins ara, la Generalitat havia obert un servei de consultes del 012 a Telegram (gencat012). El va estrenar el 2014, però només permet mantenir una conversa amb els serveis d'emergència i no pas difondre un missatge a milers de subscriptors.

El servei d'atenció per Telegram és gratuït i funciona com a complement de l'atenció telefònica del 012. Des del febrer de l'any passat s'han atès prop de 7.000 consultes, que s'han respost "de manera immediata, des d'una font fiable i actualitzada en temps real", segons explica la Generalitat.

Anar al contingut