Barcelona

La Generalitat duplicarà les ajudes per als emprenedors i autònoms

La Generalitat duplicarà aquest any les ajudes per als emprenedors i autònoms. Ho ha anunciat la consellera de Treball, Mar Serna, que ha dit que s'obrirà una línia d'avals pel valor de 37,5 milions d'euros. Les ajudes aniran adreçades, sobretot, als col·lectius que tenen més dificultats, com els joves i les dones, i s'inclouen en el Pla Inicia, que es va posar en marxa l'any passat.

Actualitzat
La consellera de Treball, Mar Serna, ha explicat que "les ajudes per als autònoms que estiguin a l'atur seran superiors per a les dones i també per a les persones amb discapacitat i amb un increment del 10% si són dones víctimes de violència domèstica".

Serna també ha explicat que, l'any passat, 4.600 persones a Catalunya, la gran majoria a la demarcació de Barcelona, van demanar cobrar de cop la prestació d'atur per muntar el seu negoci.

L'adjudicació del Q3


D'altra banda, la consellera de Treball s'ha referit a l'adjudicació de l'Audi Q3 a la planta de Seat a Martorell. Serna ha admès que el govern pensava que l'adjudicació de l'Audi Q3 a la planta de Martorell seria una realitat després del referèndum dels treballadors del 18 de març. La plantilla va acceptar la proposta sindical de congelació salarial per optar a la producció del model.
Anar al contingut