Barcelona

La Generalitat demanarà a Blanco "solucions urgents" i que es "replantegi les retallades"

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha insistit que les infraestructures que s'aturaran són "imprescindibles" per a Catalunya. Assegura que ja ho havia avisat "unes quantes vegades a Madrid" i anuncia que demanarà al ministre de Foment que "s'ho replantegi". Per la seva banda, el secretari de Mobilitat de l'executiu català, Manel Nadal, ha exigit "solucions urgents".

Actualitzat
Manel Nadal, secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, es pregunta què passarà "amb els contractes rescindits que estiguin en marxa i amb un grau d'execució d'entre el 30 i el 50%". Tot i admetre Nadal que pot arribar a "comprendre les propostes per a la reducció del dèficit", ha demanat "concreció" en les retallades.

I és que no pot "compartir" com es poden "rescindir cinc obres molt importants per a Catalunya". Per Nadal, el més important és que "les obres no s'aturin", mentre destacava que la Generalitat "no pot estar d'acord que no se sàpiga què passarà".

De tota manera, Manel Nadal ha volgut recordar que "Catalunya seguirà sent la comunitat autònoma amb més inversions en obres públiques" i que és la que manté un nombre més alt "d'obres en marxa i més contractes". En aquest sentit, ha subratllat que "es mantindran tant els projectes relacionats amb l'AVE com les connexions de mercaderies adaptades a l'amplada internacional". 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut