Tarragona

La Generalitat acorda un protocol amb la petroquímica de Tarragona per evitar inundacions quan hi ha aiguats

La Generalitat posarà en marxa un pla d'emergència que eviti les inundacions com les que van patir el Camp de Tarragona i la indústria química la setmana passada. Aquest és el compromís a què s'ha arribat aquest dimarts a la tarda i on s'ha fet evident la voluntat de les diferents parts de posar-se a treballar immediatament més que no pas de buscar responsables.

Actualitzat
La Generalitat s'ha compromès a Tarragona a elaborar un pla d'emergència que eviti en un futur les inundacions com les que hi va haver la setmana passada al Camp de Tarragona, sobretot a la indústria química i als municipis de la costa. Aquest pla preveurà actuacions immediates en tots els trams de les rieres que hi ha abans i després del polígon petroquímic.

L'Agència Catalana de l'Aigua es farà càrrec de la millora de les rieres que hi ha fora dels nuclis urbans, i els ajuntaments, de les que passen pels seus termes municipals. En la reunió d'aquest dimarts, el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, també ha criticat la poca col·laboració que va oferir la Renfe durant l'episodi d'inundacions.
Anar al contingut