Olimpisme

Les autoritats acomiaden Joan Antoni Samaranch al Palau de la Generalitat

La Generalitat acull la capella ardent de Joan Antoni Samaranch. El president, José Montilla, ha rebut a les deu del matí els familiars del president honorífic del COI, que han arribat al Palau de la Generalitat per instal·lar-hi la capella ardent, com correspon a les personalitats que han rebut la Medalla d'Or de la Generalitat. La capella, per on passaran els prínceps d'Astúries i la infanta Helena, s'obrirà al públic a les dotze del migdia i fins a les cinc de la tarda. Una hora més tard començarà el funeral, amb presència dels reis, a la catedral de Barcelona.

Actualitzat
Els prínceps d'Astúries, Felip i Letícia; el president José Montilla i nombroses autoritats han rebut, poc després de les deu del matí, el fèretre amb les despulles de Joan Antoni Samaranch.

Els familiars de Samaranch han entrat al Palau de la Generalitat per la porta principal, on els ha rebut el president, José Montilla, que els acompanyarà en l'arribada, seguits del cotxe fúnebre amb les restes de Samaranch.

Posteriorment, a les 10.30 hores, se celebrarà un acte restringit al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, amb la presència de dirigents del món de l'esport internacional i representants del món polític.

La capella ardent s'instal·larà en aquest Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat i està previst que la visitin els prínceps Felip i Letícia i la infanta Helena.

La capella quedarà oberta al públic a partir de les dotze del migdia a fi que totes les persones que ho desitgin puguin dir l'últim adéu a un dels personatges públics catalans més coneguts internacionalment. La capella ardent tancarà les portes a les cinc de la tarda i posteriorment el fèretre es traslladarà a la catedral de Barcelona, on es farà el funeral a partir de les sis.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut