Girona

La futura alcaldessa de Girona defensa el pacte amb el PSC després de la dimissió de Ballesta

Marta Madrenas ha justificat l'acord per assegurar un govern "fort" i ha explicat que els dos grups tindran llibertat de vot en totes les qüestions supramunicipals

RedaccióActualitzat

La futura alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha defensat l'acord de govern amb el PSC per la necessitat de tenir un govern "fort" i que doni "impuls" a la ciutat. Després que Albert Ballesta ha anunciat la dimissió al cap de només dos mesos de ser designat, Madrenas ha comparegut acompanya de la portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, que serà primera tinent d'alcalde, per explicar les línies generals de l'acord.

"La voluntat d'ambdues formacions és constituir un govern municipal fort, amb capacitat per abordar les necessitats actuals i posar les bases de les del futur", ha afirmat Madrenas. 

"Estem segurs que des de dues ideologies diferents podem sumar per Girona", ha afegit Paneque, que, a més de ser primera tinent d'alcalde assumirà la nova àrea d'Igualtat, Drets socials i Treball. El PSC també es queda Seguretat.

Madrenas ha assegurat que l'acord és "fruit d'un treball seriós". CiU i PSC han pactat que la remuneració de l'alcaldessa sigui de 68.500 euros bruts anuals 

Els dos grups tindran llibertat de vot en totes les qüestions que superin les competències municipals i Madrenas ja ha deixat clar que el grup de CiU seguirà estant al costat del procés independentista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut