La Fundació Aspros prepara diferents actes per commemorar els seus 60 anys de trajectòria

Actualitzat

ACN Lleida - La Fundació Aspros, entitat lleidatana degana en l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, ha presentat aquest dimecres el programa d'actes que durà a terme durant el 2022 per commemorar el seu 60è aniversari. L'entitat vol aprofitar la celebració per donar a conèixer els seus valors, tant de la institució com del model d'atenció que presta en els diferents àmbits. Aspros ha previst per al març un acte amb els treballadors, al juny un altre amb les famílies, i al novembre un concert a l'Auditori Enric Granados de Lleida dedicat al reconegut guitarrista i compositor Emili Pujol, mecenes de la fundació. A la vegada, l'artista lleidatana Sònia Alins crearà una litografia numerada i exclusiva amb motiu de la commemoració.

Aspros també commemorarà enguany els 25 anys del centre 'La Coma', ubicat a Sidamon (Pla d'Urgell). A més, al setembre tindrà lloc una nova edició de la Cursa 'Nosaltres també podem', amb diferents recorreguts i modalitats.

Crear llocs de treball i normalitzar vides

Impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat intel·lectual i malaltia mental és la missió principal de l'entitat, que enguany commemora el 60è aniversari. Amb aquest objectiu, la Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre, treballa des de l'any 1962, juntament amb les famílies, les administracions i entitats públiques, per normalitzar aquest col·lectiu.

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d'inserció i formació professional. 

Anar al contingut