La Fuliola

La Fuliola canvia el cartell de suport als presos per un "Tu ja m'entens..."

La Junta Electoral ha enviat diversos requeriments a municipis de l'Urgell on demana la retirada dels cartells, després de la denúncia de Ciutadans i el PP

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de la Fuliola ha decidit, finalment, fer cas de l'avís que van rebre dijous dels Mossos d'Esquadra i treure la pancarta que reclamava la "llibertat dels presos polítics" de la façana de l'edifici consistorial. Ahir van dir que el mantindrien.

Aquest matí, l'alcalde ha demanat a la brigada municipal que retirés la pancarta que hi havia penjada a la façana de l'ajuntament. En comptes d'aquesta, però, n'han penjat una altra que hi diu: "Tu ja m'entens".

 

 

La Junta Electoral ha enviat diversos requeriments a municipis de l'Urgell pels cartells, després de la denúncia de Ciutadans i el PP. La Junta Electoral entén que són símbols partidistes enmig d'una campanya electoral. Si els consistoris no en fan cas i hi ha més denúncies, la Junta ho portarà a la fiscalia i es podria acusar els alcaldes de desobediència.

A Linyola, a la Noguera, també van retirar un llaç groc i una pancarta de la façana del consistori. Ara, als carrers hi ha penjats tres llaços lluminosos que substitueixen la decoració nadalenca.

 

 

ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés catalàArticle 155
Anar al contingut