Llesp

La forta pluja obliga a desallotjar 60 menors que feien acampada a Llesp

Una seixantena de nens de Tàrrega han passat la nit a la casa de colònies de Llesp, a l'Alta Ribagorça, després que ahir els evacuessin del campament on estaven realitzant una acampada. Les fortes pluges que van caure a la zona i la crescuda del riu van provocar el desallotjament de la zona, com a mesura preventiva per garantir la seguretat dels menors.

Actualitzat
L'abundant calamarsa caiguda va obligar els Mossos d'Esquadra a traslladar la seixantena de nens i els seus monitors a la colònia Verge Blanca de Llesp, on continuen allotjats. El campament està situat en un marge del riu Noguera de Tor, a l'altura del municipi de Llesp. La tempesta d'aigua i pedra va propiciar la crescuda del riu, que va motivar el trasllat dels nens a una zona més segura com a mesura de precaució.

Per altra part, la descàrrega d'aigua i pedra va repetir-se passada la mitjanit, fonamentalment al nucli de Llesp. A causa de les fortes pluges, es va inundar algun immoble i va provocar també la destrossa de conreus i horts i el desbordament d'alguns barrancs.

Anar al contingut