Fórmula 1

La Fórmula 1 torna a TV3, aquest cap de setmana, amb el GP de Malàisia

La Fórmula 1 torna a TV3 aquest cap de setmana, amb la transmissió, diumenge 25, de la cursa del Gran Premi de Malàisia. Aquesta segona prova de la temporada 2012 fa que el campionat del Món de la màxima categoria de l'automobilisme arribi al sud-est asiàtic després d'una primera escala a Austràlia, on diumenge passat els pilots van córrer al circuit de Melbourne, en una competició que, per TV3, va superar el 40% de quota d'audiència.

Actualitzat
TV3 emetrà, en directe i des del circuit de Sepang, aquesta prova del Gran Premi de Malàisia, diumenge, a partir de les 10.00, hora nostra, i la reemetrà, després, a partir de les 12.15. Tot i la transmissió per TV3 d'aquesta segona cursa del campionat, el Gran Premi de Malàisia començarà dos dies abans, pel canal Esport3, amb la transmissió de les dues primeres sessions dels entrenaments lliures, a partir de les 02.55 i de les 06.55, respectivament. Dissabte, el canal Esport3 emetrà també la tercera sessió dels entrenaments lliures, a partir de les 05.55; i abans, a partir de les 03.55, la primera cursa de la Fórmula GP2.

Dissabte mateix, el Gran Premi de Malàisia passarà a TV3, que emetrà els entrenaments oficials, en directe, a partir de les 08.30, i en reemissió, a partir de les 12.30. I diumenge 25, TV3 dedicarà més de 6 hores ininterrompudes de la graella a la Fórmula: primer i a partir de les 08.00, la segona cursa de la GP2: després, i a partir de les 09.00, el programa "La Fórmula", un espai pensat perquè els espectadors entenguin la cursa que està a punt de disputar-se, amb totes les novetats i anàlisis en 3D; i finalment, a partir de les 10.00 i en directe, la cursa, que es reemetrà seguidament.

A més de la transmissió per les cadenes, totes aquestes proves podran ser seguides per internet a través de la web www.esport3.cat.

La proposta de Televisió de Catalunya per servir aquesta temporada està liderada per Josep Lluís Merlos, amb Francesc Latorre, Francesc Rosés, Laia Ferrer i Joan Villadelprat, en els comentaris i anàlisis tècniques.

La Fórmula 1 de TV3 incrementa la presència a les xarxes

Finalment, TV3 i el canal Esport3 han començat la nova temporada de la Fórmula 1 potenciant la seva presència a les xarxes amb una nova pàgina web i amb un "hastag" per fomentar la interacció amb els espectadors. A les ja habituals transmissions simultànies de les proves a través del www.esport3.cat, s'afegeix la nova pàgina web, a càrrec de Francesc Rosés, on s'ofereix tota la informació de què disposa l'equip de Motor del Departament d'Esports de TV3. En aquesta informació, hi tenen cabuda tot el material de vídeo que produeix l'equip de professionals, les entrevistes senceres amb els pilots i la secció tècnica del box de Villadelprat, entre d'altres.

Aquest nou servei de pàgina web i el "hastag" Esport3 reforça, també a les xarxes, el liderat que TV3 manté en la Fórmula 1 i que mostra la puixança i l'interès que sempre han tingut a Catalunya els esports del món del motor.

Anar al contingut