Milà

La fiscalia reclama que es jutgi d'immediat Berlusconi per prostitució de menors

Berlusconi podria ser processat per prostitució de menors. La fiscalia de Milà ha reclamat formalment aquest dimecres que es jutgi immediatament el primer ministre italià, Silvio Berlusconi per l'anomenat "cas Ruby", l'últim escàndol sexual que s'ha conegut i que el vincula amb una menor. L'acusació diu que té prou proves que Berlusconi va cometre dos delictes: abús de poder i prostitució de menors. El magistrat té 5 dies per pronunciar-se.

Actualitzat
A Berlusconi, se l'ha vist fugaçment aquest matí sortint de la seva residència. La fiscalia sosté que en algunes de les seves festes, Berlusconi va pagar per mantenir relacions amb la jove marroquina coneguda com a Ruby, quan ella tenia 17 anys.

A més, al·lega que el primer ministre va pressionar la policia de Milà perquè deixés en llibertat la noia després d'haver-la detinguda per un furt.

Ara, la jutge que veurà el cas té cinc dies per decidir-se i, si admet la petició del fiscal, Berlusconi s'arrisca a 12 anys de presó per abús de poder i a 3 més per prostitució de menors.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut