La Fiscalia investigarà un vídeo amb amenaces de mort a membres del govern espanyol
L'home disparant contra les fotografies dels membres del govern espanyol

Investigaran el vídeo de l'afusellament simulat a Sánchez, Iglesias, Moreno i Marlaska

Es veu un home disparant contra fotos de Pedro Sánchez, Irene Montero, Pablo Iglesias, Fernando Grande-Marlaska i Pablo Echenique

RedaccióActualitzat

El govern espanyol demanarà a la Fiscalia, a través de l'Advocacia de l'Estat, que investigui un vídeo amb amenaces de mort contra Pedro Sánchez i altres membres de l'executiu.

En aquest vídeo es veu un home que dispara contra cinc dianes amb fotografies del president del govern espanyol, Pedro Sánchez; el vicepresident segon, Pablo Iglesias; el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska; la ministra d'Igualtat, Irene Montero, i el portaveu d'Unides Podem, Pablo Echenique.

Després del crit "sentència", l'home dispara a les dianes amb les fotos dels cinc polítics del PSOE i Unides Podem.

 

 

El Ministeri de l'Interior ja ha obert una investigació per localitzar els autors del vídeo. La Moncloa ha expressat la seva "total repulsa i condemna d'aquestes imatges, que contenen amenaces greus i sembren l'odi. Uns fets així alimenten als sectors més ultres de la societat que pretenen destruir els valors essencials de la nostra democràcia."

Al vídeo, hi apareixen dos homes més, a banda del que dispara, i un quart ho enregistra. Segons fonts del Departament de Grande-Marlaska, les forces de seguretat de l'Estat estan analitzant aquestes imatges per poder identificar els individus.
 

La Fiscalia investigarà un vídeo amb amenaces de mort a membres del govern espanyol
La fotografia de Pedro Sánchez, una de les dianes del vídeo
La Fiscalia investigarà un vídeo amb amenaces de mort a membres del govern espanyol
Gest de l'autor dels trets després de disparar contra les fotografies


Pablo Iglesias ho ha difós aquest dijous a través de Twitter i ha definit els autors del vídeo de "pseudocomandaments de la ultradreta".

 


 
El digital La Marea publica que aquest vídeo circula per grups de WhatsApp de la policia espanyola. Diu que hi ha diversos agents que han denunciat els fets i que han fet arribar les imatges al seu digital.

La Marea explica que desconeix la identitat de la persona que fa els trets, així com el model d'arma utilitzada.

 

 

ARXIVAT A:
JudicialPedro SánchezWhatsAppXarxes socials
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut