Ripollet

La fiscalia imputa per homicidi els dos detinguts pel crim d'una noia a Ripollet

La fiscalia ha imputat un delicte d'homicidi als dos menors detinguts acusats del crim d'una noia de 14 anys a Ripollet, segons han informat fonts judicials. Els dos menors, que des de diumenge es troben internats en dos centres de justícia juvenil, van ser arrestats dissabte acusats de la mort de la menor de Ripollet, que va morir després de ser degollada en un descampat pròxim a casa seva. Segons les mateixes fonts, la Fiscalia de Menors que instrueix el cas enlloc del jutge perquè els acusats són menors d'edat, podria demanar una pena màxima de vuit anys d'internament per un delicte d'homicidi.

Actualitzat

El jutge de guàrdia de Cerdanyola del Vallès ha decretat, després de la sol·licitud feta per la Fiscalia de Menors, l'ingrés en dos centres d'internament juvenil dels dos menors detinguts aquest dissabte per la seva presumpta relació amb la mort d'una noia de 14 anys a Ripollet. Es preveu que els nois restin ingressats als centres de menors durant sis mesos, el temps que pot durar la instrucció del cas.

Segons han informat fonts judicials, durant les seves declaracions, un dels menors ha intentat inculpar l'altre i desvincular-se del crim, dient que només va ser testimoni dels fets. No obstant això, els investigadors encara no han determinat qui ha estat l'autor directe de la mort de la jove María Dolores.

D'altra banda, els companys d'estudis de la jove, commocionats després de conèixer la notícia, estudien la possibilitat de fer una concentració en protesta per aquest acte de violència i en record de la víctima aquest dilluns. Segons sembla, la mare de l'adolescent ha hagut de ser hospitalitzada aquest diumenge a causa d'una crisi d'ansietat. Segons diversos veïns, la noia vivia amb la seva mare i el seu padrastre, a més d'un germà.

La investigació continua

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el cas i tenen diferents pistes per seguir. Després d'aconseguir la confessió dels dos joves, una informació que ha avançat Televisió de Catalunya, també s'analitzen diferents peces de roba tacada de sang que els dos menors van llançar en un terrat proper al lloc dels fets per descobrir a qui pertany la sang.

També s'hauria confirmat que la víctima i els seus presumptes assassins es coneixien. La policia ha confiscat dos ordinadors de casa dels joves amb els quals haurien estat xatejant amb la noia morta. Es desconeix, però, si s'havien conegut a través d'internet o estudiaven al mateix centre. Segons les primeres hipòtesis, els dos detinguts van anar a buscar la noia a casa seva, i aquesta hauria baixat amb roba d'anar per casa.

Una hora més tard, una persona que passava per un polígon pròxim al barri de Can Mas de la localitat va trobar la víctima estirada a terra i va avisar els agents de policia. Quan van arribar els serveis d'emergència, la noia encara estava amb vida, però va morir molt poc després. Els Mossos creuen que els joves van tenir una baralla i van apunyalar la noia. S'investiga si un dels menors podria tenir alguna relació amb la víctima.

Els fets haurien passat de matinada a tres carrers d'on hi ha la comissaria dels Mossos de Ripollet i davant d'un descampat. L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació del cas.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut