La fiscalia de Barcelona ha presentat els recursos contra el tercer grau de Jordi Turull, Josep Rull i Dolors Bassa

La Fiscalia demana també la suspensió immediata del tercer grau de Bassa, Rull i Turull

Actualitzat

La fiscalia de Barcelona ha presentat aquest dijous els recursos contra el tercer grau de Jordi Turull, Josep Rull i Dolors Bassa.

Ho ha fet en els mateixos termes en què fa dos dies es va presentar el de la resta de presos del procés. És a dir, demanant-ne la suspensió immediata del tercer grau a l'espera de resoldre sobre el fons del recurs.

La petició s'ha presentat davant la jutge de vigilància penintenciaria número 5 de Barcelona, la mateixa que dimarts va acordar la suspensió del tercer grau només unes hores després de rebre la petició de la fiscalia de supendre el tercer grau de Junqueras, Forn, Romeva, Sànchez i Cuixart.

El ministeri públic argumenta el mateix que en la resta de recursos: que la pena de la condemna és alta, que no hi ha hagut prou tractament a presó, que només han estat sis mesos en segon grau i que amb un tercer grau acordat per la Generalitat, és dona la sensació a la societat que la pena imposada pel Suprem ha quedat buida de contingut.

Tot això a l'espera de l'altre petició que la fiscalia li ha fet al Tribunal Suprem: que suspengui també l'aplicació de l'article 100.2 del reglament penintenciari a tots els líders sobiranistes a presó.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut