Fèlix Millet i Jordi Montull, durant el judici pel cas Palau (ACN)
Fèlix Millet i Jordi Montull, durant el judici pel cas Palau (ACN)

La Fiscalia reclama que Millet i Montull ingressin a la presó pel cas Palau

La petició de la Fscalia Anticorrupció es fa després que el Suprem va confirmar les penes de presó de 9 anys i 8 mesos per a Millet, i de 7 anys i mig per a Montull

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat l'ingrés a la presó dels exresponsables del Palau de la Música Fèlix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma, així com de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, per complir les penes que els va imposar el Suprem pel desviament de fons a través de l'entitat cultural.

La Fiscalia ha demanat a la secció desena de l'Audiència de Barcelona que executi la sentència del cas Palau una setmana després que el Tribunal Suprem va confirmar les condemnes als responsables del desfalc i del pagament de comissions il·legals a CDC.

En la seva petició, el ministeri públic també demana a l'Audiència que expedeixi els requeriments oportuns perquè CDC torni els 6,6 milions d'euros de comissions il·legals que va cobrar a través del Palau de la Música.

El Tribunal Suprem va confirmar la condemna de 9 anys i 8 mesos de presó, i una multa de 4,1 milions d'euros per a Millet. Montull va ser condemnat a 7 anys i 6 mesos de presó, a més d'una multa de 2,9 milions d'euros.

El Suprem també va ratificar que els dos exresponsables del Palau de la Música han de tornar 23 milions d'euros a les estructures de la institució (Consorci, Fundació i Associació).

ARXIVAT A:
Cas PalauCorrupció
Anar al contingut