Nova York

La fiscalia de Manhattan demana al jutge que retiri els càrrecs contra Strauss-Kahn

La fiscalia de Manhattan demana al jutge que porta el cas de la denúncia contra Strauss-Kahn per una suposada agressió sexual que retiri els càrrecs contra ell per falta de proves. Així ho han explicat els advocats de l'excap de l'FMI. Ha transcendit després de la reunió de la cambrera que va denunciar l'exdirector general de l'FMI amb el fiscal. L'advocat de la dona ha demanat que recusin el fiscal perquè considera que hi ha indicis que no ha portat el cas amb prou diligència. Tot plegat ha passat la vigília d'una nova vista del cas contra l'exdirector general del Fons Monetari Internacional.

Actualitzat
La fiscalia de Nova York vol tancar el cas contra Dominique Strauss-Khan. Ha demanat al jutge que retiri tots els càrrecs contra ell. La petició l'ha feta abans d'una audiència crucial per a l'exdirector del Fons Monetari Internacional.

Dominique Strauss-Khan, ara en llibertat condicional sense fiança, podria quedar totalment alliberat i l'autoritzarien a tornar a França després de tres mesos retingut als Estats Units. L'exresponsable de l'FMI esta acusat d'agressió sexual i intent de violació d'una cambrera de l'hotel de Nova York on s'allotjava.

La fiscalia, que ara creu que falten proves per mantenir el cas, ja va expressar els seus dubtes sobre la veracitat de la versió de la suposada víctima i, de fet, van ser aquests dubtes el que van portar a l'excarceració de Strauss-Kahn, que ara mateix es troba en llibertat condicional sense fiança. 

La dona, però, manté que l'excap de l'FMI la va violar i va defensar la seva versió en públic, tant en algun programa de televisió com en una roda de premsa multitudinària.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut