Madrid

La Fiscalia de l'Estat ordena que s'investigui si s'han trobat vagons de l'11-M en un magatzem de Madrid

Una sospita reobre el llarg capítol judicial dels atemptats de l'11 de Març a Madrid. La Fiscalia General de l'Estat sospita que hi ha alguns vagons afectats per l'atac terrorista que no es van destruir i no es va notificar a les autoritats judicials. El màxim responsable de la Fiscalia, Eduardo Torres Dulce, ha ordenat que s'obri una investigació per determinar si les restes que han trobat pertanyen als vagons. Si es confirmen les sospites, es podria haver comès un delicte d'obstrucció a la justícia.

RedaccíóActualitzat
Els vagons han aparegut en un magatzem de ferralla del districte madrileny de Villaverde. Els combois podrien tenir relació amb els atemptats de Madrid. Si es així, es podria tractar d'un delicte d'obstrucció a la justícia perquè aquests vagons no es van aportar al judici.

Eduardo Torres Dulce ha explicat que ara cal determinar totes les circumstàncies. Per això han demanat que es determini si cal investigar les restes, d'on procedeixen, com es van custodiar i clarificar si hi ha algun procediment obert en aquest cas. Si ja s'està investigant, la Fiscalia arxivarà les diligències, però si no, posaran els resultats "immediatament" en mans de la justícia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut