Carlos Fabra entrant a l'Audiència de Castelló. (Foto: EFE)
Carlos Fabra entrant a l'Audiència de Castelló. (Foto: EFE)
València

La Fiscalia Anticorrupció recorrerà la sentència contra Carlos Fabra, condemnat a quatre anys de presó per frau fiscal

La Fiscalia Anticorrupció ha anunciat que presentarà un recurs de cassació contra la sentència de l'Audiència de Castelló, que va condemnar l'expresident de la Diputació de Castelló i expresident del PP a Castelló a quatre anys de presó per quatre delictes de frau fiscal i contra la Hisenda Pública.

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Anticorrupció ha anunciat que presentarà un recurs de cassació contra la sentència de l'Audiència de Castelló, que va condemnar Carlos Fabra a quatre anys de presó per frau fiscal i contra la Hisenda Pública.

La Fiscalia ha avançat que presentarà el recurs els pròxims dies i que per anul·lar la sentència al·legaran una infracció de la llei recollida en dos articles de la Llei d'Enjudiciament criminal.

La Fiscalia, que havia reclamat en el judici 13 anys de presó per a Carlos Fabra, després d'estudiar la sentència, ha decidit que presentarà un recurs de cassació per infracció de llei, recollida en els articles 849.1 i 852 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, aquest últim en relació amb l'article 24 de la Constitució espanyola. 

L'Audiència de Castelló va condemnar l'expresident de la Diputació de Castelló i expresident del PP a Castelló a quatre anys de presó per quatre delictes de frau fiscal i contra la Hisenda Pública, així com a una multa de gairebé 700.000 euros i a indemnitzar amb la mateixa quantitat l'Agència Tributària. En canvi, el va absoldre dels delictes de suborn i de tràfic d'influències.

Anar al contingut