Pla general de l'assaig de l'espectacle 'La faula de l'esquirol' al teatre Conservatori. Imatge del 14 d'octubre del 2…
Pla general de l'assaig de l'espectacle 'La faula de l'esquirol' al teatre Conservatori. Imatge del 14 d'octubre del 2020. (Horitzontal)

La Fira Mediterrània adapta la graella a les noves restriccions impulsades pel Govern per contenir la pandèmia

ACN Manresa.-La Fira Mediterrània de Manresa adaptarà els horaris dels espectacles a les noves restriccions aprovades aquest dimecres pel Govern per contenir la pandèmia. Així, reubicaran els espectacles que finalitzaven més tard, per tal que tots acabin abans de les 11 de la nit. Pel que fa a les noves limitacions en l'aforament, no causarà afectació, ja que, preventivament, ja s'havien limitat al 50%. Des de l'organització assenyalen que estan treballant per poder celebrar la Fira "amb tota la normalitat possible".

En paral·lel, segons han anunciat des de la Fira Mediterrània, s'han produït tres baixes de darrera hora. L'austríac Simon Mayer, performer, ballarí, coreògraf i músic, no podrà estrenar el seu espectacle 'SunBengSitting', a causa de les restriccions que li impedeixen viatjar del seu país; la jove cantant i compositora grega-sudanesa Marina Satti, que havia de presentar 'Yalla' no ha pogut volar a causa d'una vaga a l'aeroport de Grècia; i Explica Dansa, que havia d'oferir l'espectacle 'TRA TRA TRA. Tradició, Transmissió, Traïció', a causa del positiu en covid-19 d'un integrant.Espectacles pendents de reubicar-seEls espectacles que es veuran afectats per les restriccions horàries són 'Acte de fe', de Grandia, Martorell i Vilajuana; 'Canciones del folklore', d'Alba Carmona; 'Paraules que trenquen ossos', de la Cia. Pagans; Las Karamba; 'Gauekoak' de Kukai Dantza; 'Nocturns i diamants' de Coloma Bertran; i 'El ball i el plany' de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic. Des de la Fira anunciaran els nous horaris en les properes hores.

Anar al contingut