Acusen Elon Musk de pagar 250.000 dòlars per tapar l'assetjament sexual a una hostessa
Elon Musk a l'entrada dels premis MET a Nova York

La filla transgènere d'Elon Musk demana canviar-se el nom per desvincular-se del pare

Xavier Alexander Musk ha demanat ser reconeguda com a dona i tenir el nom de Vivian Jenna Wilson, el cognom de la seva mare

RedaccióActualitzat

La filla transgènere d'Elon Musk ha sol·licitat judicialment canviar-se el nom i el gènere perquè ja no vol "estar relacionada amb el meu pare biològic de cap manera".

Fins ara es deia Xavier Alexander Musk. Acaba de complir 18 anys i, per tant, ja ha pogut demanar el canvi al Tribunal Superior del comtat de Los Angeles, a Santa Monica, a Califòrnia. Sol·licita ser reconeguda com a dona i tenir el nom de Vivian Jenna Wilson.

La seva mare és Justine Wilson, que es va divorciar de Musk el 2008 després de deu anys de matrimoni.

La petició tant del canvi de nom com del nou certificat de naixement la va presentar a l'abril, però ha estat ara que s'ha fet públic, sense més detalls. Tampoc hi ha hagut cap comentari per part d'Elon Musk i, segons l'agència Reuters, no ha respost les seves peticions d'informació.

Aquest diumenge, coincidint amb el dia del pare, l'empresari va tuitar que estima els seus fills, vuit en total.


Al maig, Musk va declarar el seu suport al Partit Republicà, partidari de limitar els drets dels transgèneres. 

També ha dit que és un admirador de Ron DeSantis, el governador de Florida --republicà--, que va presentar el projecte de llei anomenat "Don't say gay" (No diguis gai), que limita la capacitat de les escoles per incloure en els seus plans d'estudis qüestions d'orientació sexual i de gènere.

El 2020, Elon Musk va comentar a Twitter l'ús dels pronoms per referir-se a les persones transgènere: "Dono suport absolutament a les persones trans, però tots aquests pronoms són un malson estètic." Abans, havia esborrat un altre tuit en què lamentava el seu ús.


Elon Musk ha tingut vuit fills, de dues dones: dos bessons --un d'ells, qui ara vol dir-se oficialment Vivian-- i uns trigèmins del seu primer matrimoni; i dos fills més de la seva última parella, la cantant Grimes.

El primer fill el va perdre quan el nadó només tenia 10 setmanes, el 2002.

ARXIVAT A:
LGTBIQ+
Anar al contingut