La Filharmònica de Viena omple de música la Sagrada Família en un concert únic

Han interpretat la Simfonia núm. 4 en mi bemoll major "Romàntica", d'Anton Bruckner, estrenada el 1881

RedaccióActualitzat

Escenari de luxe per una de les millors orquestres del món. La Filharmònica de Viena participa en un projecte per interpretar les simfonies de l'austríac Anton Bruckner en grans catedrals europees, i en aquesta ocasió ha escollit el temple d'Antoni Gaudí. 

La gala ha comptat amb la batuta del prestigiós director alemany Christian Thielemann. El programa musical ha començat amb l'estrena mundial d'"Elysium", una peça del compositor canadenc Samy Moussa encarregada per la Filharmònica especialment per a l'ocasió.

La Filharmònica de Viena també ha interpretat la Simfonia número 4 "Romàntica", d'Anton Bruckner, cèlebre autor contemporani d'Antoni Gaudí, i que es va estrenar el 20 de febrer del 1881 per la mateixa Filharmònica.

Thielemann, gran expert en la potent i grandiosa música de Bruckner, ha dirigit els més de 80 músics de l'orquestra.

Un dels concerts amb més difusió

La Filharmònica de Viena està duent a terme un cicle de concerts en què interpreta les simfonies completes de Bruckner en llocs icònics d'Europa i ha escollit la basílica per a aquest esdeveniment especial.

El concert es podrà veure en més de 40 televisions d'arreu del món. Serà, per tant, un dels concerts de música clàssica de més difusió de la història.

Amb la voluntat d'acostar la cultura i la Sagrada Família a la ciutadania de Barcelona, divendres hi va haver una preestrena i van convidar 400 persones a assistir-hi. Les invitacions es van repartir per sorteig entre les 17.000 persones que es van inscriure entre els dies 2 i 8 de setembre.

 

ARXIVAT A:
MúsicaSagrada Família
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut