La FIFA ha sancionat Beckenbauer. (Foto: Reuters)
La FIFA ha sancionat Beckenbauer. (Foto: Reuters)
Mundial

La FIFA sanciona Franz Beckenbauer per no cooperar en la investigació de l'adjudicació del Mundial de Qatar

L'alemany Franz Beckenbauer ha estat suspès pel comitè d'Ètica de la FIFA per no cooperar en la investigació relacionada amb l'elecció de Qatar com a seu del Mundial del 2022. Aquesta sanció impedirà al president d'honor del Bayern de Munic participar en cap activitat relacionada amb el futbol durant els pròxims 90 dies

Actualitzat

L'alemany Franz Beckenbauer ha estat suspès pel comitè d'Ètica de la FIFA per no cooperar en la investigació relacionada amb l'elecció de Qatar com a seu del Mundial del 2022. Aquesta sanció impedirà al president d'honor del Bayern de Munic participar en cap activitat relacionada amb el futbol durant els pròxims 90 dies.

Segons indica el comunicat de la FIFA, Beckenbauer no va cooperar amb la seva investigació tot i ser requerit en reiterades ocasions. L'exmembre del comitè executiu del màxim organisme del mundial futbol es va defensar d'aquestes acusacions dient que no va contestar els qüestionaris perquè estaven en anglès i no els entenia, i ha rebutjat estar implicat en casos de corrupció relacionats amb l'adjudicació de la Copa del Món del 2022.

 

Anar al contingut