Fórmula 1

La FIA suspèn per a tota la vida Flavio Briatore pel cas de l'accident provocat de Piquet

El Consell Mundial de la Federació Internacional d'Automobilisme ha sancionat l'escuderia Renault amb dos anys de suspensió sempre que torni a reincidir, per la trampa en el Gran Premi de Singapur de la temporada passada. D'altra banda, qui va ser cap de l'equip, Flavio Briatore, ha estat suspès per a tota vida. No podrà tornar a la Fórmula 1 mai més. Nelsinho Piquet ha estat absolt, ja que l'exculpa el fet que va seguir les ordres de l'equip.

Actualitzat
Després d'escoltar tots els testimonis, el senat de la FIA ha suspès per a tota la vida Flavio Briatore, que d'aquesta manera es veurà obligat a deixar la Fórmula 1. L'equip Renault, en canvi, podrà participar fins i tot aquesta mateixa setmana en el Gran Premi de Singapur. La FIA l'ha condemnat a dos anys de suspensió, però només en el cas que torni a incórrer en una falta greu.

Pel que fa als pilots, Nelson Piquet i Fernando Alonso, que aquest matí han anat a declarar, la FIA no els ha imposat cap falta. El jurat fins i tot ha confirmat que Fernando Alonso no sabia res del que estava passant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut