Els metges atenen Jules Bianchi just després del seu accident a Suzuka. (Foto: EFE)
Els metges atenen Jules Bianchi just després del seu accident a Suzuka. (Foto: EFE)
Fórmula 1

La FIA obre una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident de Jules Bianchi a Suzuka

La Federació Internacional d'Automobilisme ha confirmat que ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies en què va passar l'accident del pilot francès Jules Bianchi al Gran Premi del Japó al circuit de Suzuka. El president de la FIA, Jean Todt, ha demanat a Charlie Whiting que recopili el màxim d'informació possible

Actualitzat

La Federació Internacional d'Automobilisme ha confirmat que ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies en què va passar l'accident del pilot francès Jules Bianchi al Gran Premi del Japó al circuit de Suzuka. El president de la FIA, Jean Todt, ha demanat a Charlie Whiting, el director de cursa del Mundial de Fórmula 1, que recopili el màxim d'informació possible.

Per cert, que Jean Todt serà aquest dijous a Barcelona en l'acte de presentació del Campionat del Món de Rallycross 2015, un acte en el qual col·laboren l'ajuntament de la ciutat, el RACC i el Circuit de Barcelona-Catalunya. El president de la FIA, abans, visitarà les instal·lacions del Barça on es fa la I-Mobility Challenge, la jornada de promoció dels vehicles intel·ligents.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut